fbpx

Šola omogoča dijakom, da si izposodijo učbenike iz učbeniškega sklada. Seznam učbenikov za naslednje šolsko leto določi šola, praviloma do konca marca tekočega šolskega leta. Učbenike izbirajo učitelji iz Kataloga učbenikov, ki določa, kateri učbeniki in delovni zvezki se lahko uporabljajo kot obvezni. Seznami potrebnih učbenikov in delovnih zvezkov so objavljeni na šolski spletni strani najkasneje junija tekoče šolsko leto za naslednje šolsko leto.

V šolskem letu 2013/14 smo prešli na elektronsko vodenje učbeniškega sklada s pomočjo spletne aplikacije, ki vsakemu dijaku omogoča spletno naročanje učbenikov.

Ob izteku šolskega leta so dijaki dolžni učbenike vrniti nepoškodovane in nepopisane. Če je učbenik poškodovan ali izgubljen, mora dijak plačati odškodnino v skladu s 5. čl. Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Naročanje in prevzem učbenikov

Bodoči dijaki prvih letnikov dobijo vse informacije za naročanje učbenikov ob vpisu v našo šolo v svetovalni službi. Naročilnice izpolnijo ob vpisu.
Naročanje učbenikov za druge, tretje in četrte letnike poteka preko spleta. Dijaki so ob vpisu prejeli uporabniško ime in geslo za dostop do aplikacije za spletno naročanje učbenikov iz učbeniškega sklada. Aplikacija postane aktivna v mesecu juniju vsako leto.

ucbeniki 


Opomba k pripetim dokumentom:

IZPOSOJA IZ UČBENIŠKEGA SKLADA = UČBENIKE SI IZPOSODITE ZA ENO ŠOLSKO LETO, NATO JIH VRNETE. IZPOSOJA ZA UČBENIK ZNAŠA 1/3 POLNE CENE.

NABAVI ŠOLA = GRADIVO (UČB. + DEL. ZVEZKI), KI NI V UČBENIŠKEM SKLADU, LAHKO KUPITE PREKO ŠOLE PO UGODNEJŠI CENI. KUPLJENEGA GRADIVA NE VRAČATE.
Položnice za nakup učbenikov boste prejeli direktno od DZS.
Plačilo se lahko izvede v dveh obrokih.

 

Skrbnica učbeniškega sklada

Ines Sever
Ines Sever
tajnica VIZ
Tajništvo
02 58 58 700
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.