fbpx

Obvestila za starše

Spoštovani starši, skrbniki, dijakinje in dijaki.

Obveščamo vas, da smo vzpostavili sistem, ki šoli omogoča izdajanje e-računa.

Zaradi lažjega, hitrejšega, enostavnejšega, predvsem pa okolju prijaznejšega prejemanja računov vam ponujamo možnost pošiljanja e-računov:

  1. v spletno banko ali
  2. na vaš elektronski naslov.

V primeru, da bi se odločili za katero od navedenih možnosti, vas naprošamo, da izpolnite priloženo izjavo in jo dijak/dijakinja prinese razredniku ali v računovodstvo šole.

Če se ne odločite za nobeno od navedenih možnosti, vam bomo račune pošiljali na vaš naslov, kot do sedaj, po klasični pošti.

NOVE MOŽNOSTI PREJEMANJA RAČUNOV:

  1. Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko UJP.
    Izpolnite obrazec VLOGA ZA IZDAJO e-računa v spletno banko. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer jih boste tudi plačevali. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali. Natisnete jih lahko sami iz spletne banke.
  2. Prejemanje računov po elektronski pošti preko UJP.
    Izpolnite obrazec VLOGA ZA IZDAJO e-računa na e-pošto. Račun boste prejeli po elektronski pošti preko UJP. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali, lahko si jih natisnete sami.

Obrazci so na voljo tudi na spletni strani GFML. Za kakršnekoli dodatne informacije smo vam na voljo v računovodstvu na telefonski številki 02 58 58 704.

Računovodkinja
Brigita Berič

Ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer
Zvonko Kustec