fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

Karierni centri Univerze v Ljubljani med 24. 8. in 28. 8. 2020 organiziramo 4. poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«, ki bo tokrat potekala preko spleta
 
Z njo želimo spodbuditi dijake, da začnejo pravočasno razmišljati o izbiri študija, da prepoznajo svoje interese, osebnostne lastnosti in kompetence, da se seznanijo z možnostmi študija in bodoče zaposlitve ter se tako lažje odločijo za svojo nadaljnjo študijsko pot. 
 
Program je sestavljen iz treh izbirnih vsebinskih sklopov. Dijaki bodo lahko izbirali med različnimi delavnicami samospoznavanja, predstavitvami 20 fakultet in 1 akademije ter spoznavali karierne zgodbe alumnov Univerze v Ljubljani. Med poletno šolo jim bodo za individualna svetovanja ves čas na voljo tudi karierni svetovalci. 
 
Lani se je poletne šole udeležilo več kot 150 dijakov srednjih šol iz vse Slovenije. Njihovi vtisi so bili zelo pozitivni. Nekaj simpatičnih utrinkov smo zbrali in objavili na naših družbenih omrežjih, na Facebooku in Instagramu.  
 
Z namenom, da se dijaki lahko prijavijo na poletno šolo še pred počitnicami, vas naprošamo, da informacijo o poletni šoli najširše posredujete svojim dijakom (preko elektronskih vabil na e-naslove, na spletni strani, delite dogodek na Facebooku ipd.)
 
V prilogi najdete že pripravljen nagovor za dijake ter povezavo z dodatnimi informacijami, ki jih lahko delite. Prilagamo vam tudi elektronski letak. 
 
Več informacij o poletni šoli lahko najdete na spletni ali na  Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Zanje lahko vprašate tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete eno od kariernih svetovalk:
- Sabino Mikuletič Zalaznik, 01 2418 698,
- Tino Premelč, 01 2003 297, 
- Tanjo Potočnik Mesarić, 01 3203 041.
 
V poletnih mesecih bodo na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani potekale tudi druge poletne šole, kjer bodo dijaki lahko pridobili ali poglobili svoje znanje in praktične izkušnje s posameznega strokovnega področja in se tako lažje odločili za nadaljnji študij. Več informacij o posameznih programih si lahko dijaki lahko preberejo na povezavi