fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

LITERARNI, LIKOVNI IN FOTOGRAFSKI NATEČAJ PREKMURJE V BESEDI IN SLIKI
Nič ni lepšega kot spoznavati domači kraj, pokrajino, v kateri poleg reke Mure imamo še veliko drugih naravnih in kulturnih zanimivosti. Pokrajino, kjer je nešteto kotičkov, ki jih marsikdo ne pozna, nam pa so posebej pri srcu.
Vabimo vse ustvarjalce k sodelovanju, da ubesedijo ter pokažejo svoj pogled na to prelepo pokrajino, v kateri živimo.
Za sodelovanje ni starostne omejitve.
Navodila avtorjem:
Pošiljanje prispevkov:

1. V elektronski obliki jih lahko pod naslovom »Za literarni natečaj« pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
2. Če zgodbo pošiljate po pošti, jo pošljite v A4-kuverti, v katero vstavite še manjšo zaprto kuverto z vašimi podatki: ime, priimek, starost, naslov, elektronska pošta in mobilna številka, na naslov: Zveza kulturnih društev Prekmurja, Trubarjev drevored 4, 9000 Murska Sobota, s pripisom »Za natečaj«.
3. Likovna dela so lahko v kateri koli tehniki, priporočen obrazec je A4 lahko tudi večji, na zadnji strani je naj krajši opis. Likovna dela bodo na razglasitvi razstavljena.
4. Fotografije lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. opisom.

Če želite, da prispevek objavimo pod psevdonimom, ga dopišite k zgornjim podatkom.

Besedila pošljite najkasneje do 31. julija 2019.

Vsebinska navodila piscem:
Dolžine besedila ne bomo omejevali, vendar naj bo čim krajša (cca 3-4 strani), prispevek je lahko tudi čitljiv rokopis.

Vsa dela bodo objavljena v zborniku PREKMURJE V BESEDI IN SLIKI, kar bo doprinos Zveze k praznovanju 100 letnice priključitve Prekmurja matični domovini.

Zaključno druženje in podelitev zbornikov, v katerem bodo objavljene zgodbe, bo v petek, 27. 9. 2019, v Vaškem domu Bakovci.

Za dodatne informacije pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predsednica
Cvetka Vereš l.r.

Priloge:
Download this file (RazpisPrekmurje.docx)RazpisPrekmurje.docx[ ]28 kB