fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

V okviru Slovenske karitas še vedno poteka preventivna akcija 40 dni brez alkohola v znamenju solidarnosti z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja, bolezni in nesreč, ki so posledica prekomernega uživanja alkohola.

Letošnja spodbuda nosi podnaslov Mlad, vesel in pogumen – brez alkohola. Geslo spodbuja mlade, da bi svoj prosti čas preživljali odgovorno brez alkohola in drugih drog ter obenem veselo in pogumno. Za sprostitev in zabavo imamo ogromno možnosti, ki jih lahko izberemo namesto alkohola.
Več na http://www.karitas.si/natecaj
Vas in vaše dijake v sklopu te akcije v času od 14. 2. 2018 do 31. 3.2018 ponovno vabimo k sodelovanju pri nagradnemu literarnem natečaju pod geslom Mlad, vesel in pogumen – brez alkohola. Ob tem vabimo dijake slovenskih srednjih šol, da s svojimi razmišljanji in izdelki prispevajo k spreminjanju odnosa do alkohola. Sodelujejo lahko s samostojno avtorsko vsebino, namenjeno sovrstnikom: PESEM, ZGODBA, ESEJ, STRIP …

V priponki vam pošiljamo povabilo k sodelovanju na nagradni literarni natečaj, soglasje starša in plakat 40 dni Mlad, vesel in pogumen.