fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

Vabimo vas, da prispevate izvirne pesmi na temo prihodnosti!
Za objavo v fanzinu Literarna Krpanka vabimo pesnice in pesnike, stare med 15 in 30 let, da nam pošljete svojo pesem na temo prihodnosti. Lahko je to pesem o tem, kako si zamišljate svojo prihodnost čez 5, 10, 20 ... let. Lahko pa je to pesem o tem, kakšno bo po vašem življenje vseh nas v prihodnosti. Dolžina pesmi ni pomembna, pesem pa mora biti avtorsko delo pesnika_ce, ki jo pošilja in napisana v slovenskem jeziku.

Zbrane pesmi bodo objavljene v tiskani in digitalni izdaji Literarne krpanke, katere predstavitev bo marca v Mariboru. V primeru, da bomo do roka zbrali zelo visoko število izdelkov, si pridržujemo pravico, da po potrebi opravimo selekcijo pesmi.

Literarna krpanka je fanzin, ki ga izdaja Kulturni Center Maribor. Njegovi uredniki se menjajo letno. Tokratno Krpanko ureja pesnica, prevajalka, fotografinja in kulturna producentka Nina Medved.

Svojo pesem pošlji do 1. marca 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Veselimo se branja!
Facebook stran Literarne krpanke

--
Kulturni center, zavod za umetniško produkcijo in založništvo, Maribor
Ljubljanska cesta 4, 2000 Maribor, Slovenija, tel.: +386 (0)59 02 55 77 ; +386 (0)41 832 736
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ; splet: www.ljudmila.org/subkulturni-azil/