fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

Objavljamo dopis Slovenske filantropije:

"Tudi letos smo na Slovenski filantropiji oblikovali ponudbo prostovoljskih aktivnosti za mlade v času poletnih počitnic.
Objavljamo jo v dveh spletnih katalogih: v enem je zbrana ponudba za celotno Slovenijo, v drugem pa samo za Ljubljano.

Vabimo vas, da mlade, starejše od 15 let, povabite v prostovoljske aktivnosti, še preden odidejo na počitnice in da preko svoje spletne strani poskrbite za to, da bo informacija o počitniških prostovoljskih priložnostih za mlade poleti dostopna vsem, ki bi jih lahko zanimala – učencem, staršem in širši javnosti.

Spletna kataloga prostovoljskih priložnosti za mlade bosta vse poletje objavljena na portalu www.prostovoljstvo.org, na povezavi http://www.prostovoljstvo.org/katalog/katalog-poletnih-prostovoljskih-aktivnosti-za-srednjesolce, in vabimo vas, da to povezavo delite.

Za podporo pri širjenju prostovoljstva, solidarnosti in aktivnega državljanstva mladih se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Če potrebujete dodatne informacije, nas dobite na 01 433 40 24 in na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. – tudi med počitnicami."