Obvestila za dijake

Objavljamo povabilo k sodelovanju Slovenske karitas:

"Slovenska karitas, v sodelovanju s ŠOU Šport, vabi vaše dijakinje in dijake k udeležbi na 27. Študentskem teku na grad, ki poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, gospoda Boruta Pahorja. Tek je letos nekoliko drugačen in ne poteka po ljubljanskih ulicah, ampak ga vsak lahko opravi v okolici svojega doma.

Dijakinje in dijaki ga lahko izvedejo individualno, tudi v sklopu športne vzgoje na daljavo, kjerkoli v Sloveniji do 31. decembra 2020 v dolžini vsaj 2,5 km. Namesto teka lahko to dolžino tudi prehodijo. Letošnji tek poteka tudi v solidarnosti z mnogimi begunci in migranti po svetu, ki so morali zaradi različnih vzrokov zapustiti svoj dom in oditi na dolgo in naporno pot v želji po človeka vrednem življenju.

Za sodelovanje bodo vsi mladi in tudi profesorji in profesorice, ki boste sodelovali pri teku, prejeli/e spominsko majico.
Prosili bi vas, da informacijo o teku podelite tudi s kolegi, zadolženimi za športne aktivnosti na vaši šoli.

Vabilo za dijakinje in dijake je dostopno na 27. Študentski tek na grad poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja – Slovenska karitas

Prijave zbiramo na 27. Študentski tek na grad 2020 - nekoliko drugačen (google.com).

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 031 673 710"