fbpx

Novice

Nestrpno smo pričakovali rezultate spomladanskega roka poklicne mature 2024. Zelo smo ponosni na 23. generacijo maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer, saj je dosegla izjemen rezultat. 

K poklicni maturi na spomladanskem roku so pristopile vse dijakinje in vsi dijaki programa Predšolska vzgoja na GFML. Vseh 22 dijakinj ter 3 dijaki so uspešno opravili poklicno maturo in dosegli 100 % uspeh.

Tri maturantke so dosegle 22 (od 23) točk in ena maturantka 23 (od 23) točk. Postale so zlate maturantke in bodo prejele maturitetno spričevalo s pohvalo.

Zlate maturantke z 22 točkami so Tina Celec iz občine Grad, Alida Ješovnik  iz občine Gornja Radgona in Alina Kranjec iz občine Puconci, zlata maturantka z vsemi možnimi točkami pa je Lara Kapun iz občine Puconci.

Ponosni smo tudi na udeleženke izobraževanja odraslih v poklicnem tečaju programa Predšolska vzgoja, ki so prav tako dosegle odličen rezultat. K maturi v tem roku je pristopilo 7 kandidatk in vse so uspešno opravile poklicno maturo. Rezultat je izjemen tudi zato, ker so ga kandidatke dosegle ob delu, družinskih obveznostih …

foto gfm media     video gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine