fbpx

Novice

Dijaki 2. u so letos drugič predstavili dosežke iz štirih umetniških delavnic.
GIB: Dijaki, ki so v drugem polletju imeli delavnico GIB, so se predstavili s plesno kompozicijo Ujeti v času. Kompozicija, ki so jo ustvarjali na temo kiparstva, je nastala pod mentorstvom Ane Germ.
Fotografija in film: Na delavnici fotografija in film so dijaki posneli štiri kratke filme: Krvava zabava (Končno je petek! “Prijateljice” se odpravljajo na zabavo, ki pa se ne izide kot bi pričakovale. So to bile le sanje ali je zabava resnično bila krvava?), Zločin v senci (Mladi študent prava razloži detektivom, kako so ga našli v hiši s tremi mrtvimi trupli.). Gangsterji – nazad na početak (Dva mlada pustolovca se bosta odpravila na potovanje njunih življenj. Na tej epski poti se bosta srečala z izrednimi nevarnostmi, groznimi pošastmi, ljubeznijo, sovraštvom, prijateljstvom in izdajo.) in Zapoj! (Rebeka je najstnica, ki ima nizko samopodobo in se sooča z medvrstniškim zbadanjem. Le petje ji predstavlja odklop od realnosti. Bo uspela stopiti iz svoje cone udobja in dokazati, da zmore?)
Igra in govor: Dijaki so pod mentorstvom Mateje Kokol obravnavali temo Evropske unije. Raziskovali so njeno zgodovino, povezave, vplive, pravice in življenje ljudi znotraj nje.
Impro: Improvizatorji so z mentorjem Gorazdom Žilavcem publiko nasmejali in odigrali vse, kar so si zaželeli. Njihove improvizacijske spretnosti so navdušile in zabavale vse prisotne.
Poslavljamo se od umetniško zelo bogatega šolskega leta in se že veselimo novih projektov.

 

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine