fbpx

Novice

V predprazničnih dneh so dijaki 3. letnika predšolske vzgoje pripravili posebno doživetje za otroke iz vrtca Ljutomer in ljutomerske osnovnošolce, ki so nas 15. 12. 2022 razveselili s svojim obiskom v naši gledališki dvorani. Dijaki 3. v so pripravili gledališko predstavo z naslovom Palček Smetko, ki je otroke seznanila z vedno aktualno tematiko o skrbi za okolje.
Palček Smetko skrbi za svoj gozd, vendar mu ostali palčki ne pomagajo. Ko se nekega dne Smetko, ki mu je v resnici ime Cvetko, odloči, da več ne bo čistil gozda, ostali palčki spoznajo, da je njegovo delo izredno pomembno. Odločijo se, da mu bodo odslej pomagali.
Na isti dan popoldne pa so dijaki pričarali praznično vzdušje za otroke zaposlenih na naši šoli, kjer ni manjkalo pisanih lučk, glasbe, petja in plesa. Palčki so bili zelo pridni, prav tako pa tudi otroci, saj nas je presenetil tudi Dedek Mraz, ki je otrokom, nastopajočim in celo mentoricam razdelil darila. Po končanem programu pa so dijaki pripravili praznične ustvarjalnice, kjer so najmlajši izdelovali okraske, jelke in zvezdice.

 

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine