fbpx

Novice

Lansko leto smo 3. b (takratni 2. b) osvojili naslov Naj razred v šolskem letu 2020/2021. Razveselili smo se nagradne ekskurzije v Gardaland, odločili smo se, da se bomo nanjo odpravili junija tega šolskega leta. Na ekskurziji so se nam pridružili še dijaki, ki so osvojili zlata in srebrna priznanja na državnih tekmovanjih. Do odhoda smo opravili z vsemi ocenjevanji znanj in se tako z lahkim srcem z avtobusom odpeljali v Italijo.

Kljub vročini (blizu 40 °C) smo bili polni energije in adrenalina. Obiskali smo najrazličnejše atrakcije. Od dopoldneva do večera smo se zabavali in če bi imeli možnost, bi gotovo ostali še za kakšen dan. Ko smo se zopet ob koncu zbrali pred vhodom, da bi se skupaj odpravili nazaj na avtobus, smo med sabo delili naše najljubše utrinke dneva.

Nekateri dijaki so na atrakcijah osvojili tudi velike plišaste nagrade, ki so na avtobusu potrebovale dodatne sedeže.

Ko smo bili ponovno na avtobusu, smo utrujeni zaspali in se z veliko lepimi spomini vrnili nazaj domov. 3. b menimo, da se je bilo vredno boriti za naslov Naj razred, kar smo tudi potrdili na zaključni podelitvi pohval in spričeval, kjer smo še enkrat osvojili laskavi naslov Naj razred za šolsko leto 2021/2022.

Nela Copot, Rene Zorman in razredničarka dr. Marija Meznarič

 

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine