fbpx

Novice

Po dveh letih je končno spet potekala prireditev Zotkini talenti, kjer je Zveza za tehnično kulturo Slovenije počastila dosežke nadarjenih mladih, ki so na državnih tekmovanjih iz znanj z različnih področij in srečanju mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS v šolskem letu 2021/22 prikazali največ znanja in dosegli najboljše rezultate. Zbralo se je več kot 1300 osnovnošolcev, dijakov, študentov, mentorjev ter drugih gostov.

Najuspešnejših Zotkinih talentov, ki so na državnih tekmovanjih iz znanj z različnih področij in srečanjih mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS v šolskem letu 2021/22 dosegli najboljše rezultate, je bilo skupaj 708, na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma pa se jih je zbralo 171. Med udeleženci na odru je bila tudi naša dijakinja Neja Štampar iz 3. c, ki je prejela zlato priznanje za raziskovalno nalogo.

Že drugo leto zapored pa je naš dijak Filip Zver iz 2. c Zotkin nagrajenec, ki je zlata priznanja prejel na štirih področjih: iz psihologije, naravoslovja, logike in kemije.

Med prejemniki zlatih priznanj je bilo še veliko drugih dijakov iz naše gimnazije. Vsem dijakom in mentorjem čestitamo za uspešno delo v tem šolskem letu. Za popestritev programa pa sta poskrbela Nela Copot in Rene Zorman iz 3. b, ki se prav tako uspešno udeležujeta Zotkinih tekmovanj.

 

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Radijske oddaje

Zadnje publikacije