fbpx

Novice

V šolskem letu 2020/2021 se je 30 dijakov in dijakinj odločilo, da bodo opravljali izpit iz Nemške jezikovne diplome I (DSD 1) pod mentorstvom učiteljic Milojke V. Kučan in Martine Vogrinec.
Priprave so na začetku šolskega leta potekale na šoli in sicer izključno v popoldanskem času, kjer smo se strnjeno in poglobljeno pripravljali na pisni del izpita. Zaradi razglašene epidemije od sredine oktobra naprej so bili dijaki prisiljeni priprave spremljati na daljavo. Ves čas so bili v negotovosti, saj so vedeli, da je zaradi epidemije že odpadel izpit DSD 2, ki je bil načrtovan novembra 2020. Izpit se namreč mora odpisati v šoli in v kolikor bi pouk na daljavo trajal še marca, dijaki ne bi mogli pristopiti k opravljanju izpita. Imeli so srečo, saj je na dan pisnega izpita, ki je potekal 10. marca 2021, pouk za tretje letnike potekal že izmenično v šoli.
Dijaki so v času pouka na daljavo vestno prihajali na priprave, kjer so se pripravljali tako na pisni kot tudi na ustni izpit, ki je prav tako potekal marca.
Izpit je uspešno opravilo 28 dijakov. Dve dijakinji še čakata na rezultate, saj sta izpit zaradi opravičljivih razlogov pisali kasneje.
20 dijakov je izpit opravilo na ravni B1 (višja raven) in osem dijakov na ravni A2.
Čestitke!

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine