fbpx

Novice

Konec maja je čas, ko se srečajo vsi otroci vrtčevskih enot pri OŠ Puconci. Tako se pri vrtcu Brezovci zbere skoraj 200 otrok s svojimi mentorji. Njihovo srečanje popestrijo dijaki 3. letnika predšolske vzgoje z različnimi delavnicami in lutkovno igrico.
Letos so dijaki 3. va pripravili različne ustvarjalne in raziskovalne delavnice. Otroci so ustvarjali pri likovni, jezikovni in glasbeni delavnici, raziskovali pri matematični in naravoslovni delavnici ter se razgibali pri gibalni delavnici. Dijaki 3.vb pa so pripravili in zaigrali lutkovno igrico z naslovom Franček in prijatelji. Dogodek je bil pomemben za njih, saj so se premierno predstavili z lutkovno igrico, ki je nastajala pri modulu ustvarjamo za otroke in v sklopu projekta SKUM. Odzivi otrok in mentorjev so bili pozitivni, otroci so se vživeli v igrico in jo z navdušenjem spremljali, prav tako so kasneje z velikim veseljem sodelovali v delavnicah.
Čeprav nam je letos zagodel dež in je bilo srečanje izvedeno pod šotorom, to otrok in dijakov ni zmotilo. Skupaj so preživeli dan, ki jim bo ostal v lepem spominu.

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine