fbpx

Novice

Z namenom, da se dijaki 1. letnika bolje spoznajo in povežejo med seboj, smo organizirali dvodnevno sobivanje v Marijanišču Veržej. Dijaki so z razredniki in s pedagoginjami ter psihologinjo ustvarjali dva nepozabna dneva. Dejavnosti prvega dne so obsegale predvsem igre spoznavanja in povezovanja skupine ter utrjevanja razredne skupnosti. Tako so nam med drugim zaupali strahove in pričakovanja, povezane s šolanjem, spregovorili so tudi o tem, kakšna bi naj bila pravila znotraj razreda in kaj si želijo za svoj razred. Popoldan je bil namenjen športnim dejavnostim in večernemu druženju ob različnih delavnicah.

Po kratki noči so dijaki v soboto zjutraj analizirali svoje učenje v osnovni šoli. V skupinah so si izmenjali izkušnje in priporočila glede uspešnega učenja. Vse te dejavnosti jim bodo služile pri ustvarjanju njihove osebne mape učnega in osebnega napredka. Obiskali so jih tudi tutorji, ki so z njimi podelili marsikateri nasvet glede učenja na GFML.

Po odzivih dijakov in po naši presoji smo skupaj preživeli dva doživeta in lepa dneva, ki bi ju marsikateri dijak podaljšal še za en teden.

foto gfm media    logo zdrava sola

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine