fbpx

60 let GFML grafika webSpoštovani nekdanji gimnazijci in gimnazijke GFML!

Obveščamo o časovnici našega praznovanja ob 60. obletnici naše šole. Prosimo vas, da svoji generaciji posredujete spletno povezavo do prijavnega obrazca za dogodek.

Svečana akademija, na katero ste vljudno vabljeni vsi bivši dijaki in dijakinje, bo v soboto, 14. oktobra 2023, ob 14.00 v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Akademija se bo predvidoma odvila v uri in pol. Nato sledi ogled šolskih prostorov, kjer boste imeli priložnost za srečanje z nekdanjimi in sedanjimi profesorji. V šoli boste lahko dobili tudi bilten – Naših 60 let in druge publikacije.

Prosimo vas, da ste zaradi pravočasnega začetka in protokola prireditve v dvorani vsaj petnajst minut pred začetkom.

Druženje generacij na prizorišču v ŠIC-u (predviden začetek po 17.00) je predvideno starejšim generacijam. Potrebna je predhodna rezervacija, ki jo lahko opravite preko spletnega obrazcawww.miklosic.eu/60let/prijava.php. Plačali boste na dan dogodka (40 €). V ceno bo všteta primerna glasba in večerja s pijačo. Generacije, ki se bodo odločile za mirnejšo izvedbo druženja, naprošamo, da si pripravijo krajši predstavitveni program za popestritev druženja. Predloge za program posredujte moderatorki gospe Silvi Vrbnjak (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Druženje generacij na prizorišču v šotoru za ŠIC-em (predviden začetek po 16.00) je predvideno mlajšim generacijam. Predhodna rezervacija je omogočena preko spletnega obrazca: http://www.miklosic.eu/60let/prijava.php. Za glasbo bodo poskrbeli bivši in sedanji šolski bendi oz. izvajalci. Hrana in pijača bo na razpolago proti takojšnjemu plačilu na odprti točilni mizi. Generacije, ki se bodo odločile za to izvedbo druženja, naprošamo, da si pripravijo krajši predstavitveni program za popestritev druženja.

Če ste v zagati in se ne veste opredeliti med mlajšo ali starejšo generacijo, naj vam odgovorimo poetično, da se razvrstite tako, kot sami čutite. Vsekakor pa vam najava preko spleta zagotavlja, da ob prihodu dobite jubilejni obesek in da boste imeli mize nameščene po generacijah.

Predstavnike generacij vljudno prosimo, da posredujete to sporočilo svojim sošolcem in sošolkam. Prav tako prosimo, da preverite, ali so vsa imena vaših sošolcev in sošolk v jubilejnem biltenu ob 50. obletnici pravilno zapisana. Sprejemamo tudi predloge za zamenjavo razrednih fotografij.

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zaželjen rok za prijavo: 1. oktober 2023, najkasneje do 6. oktobra 2023.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!