fbpx
 • Medijski tehnik

  Ključ do poklicne uspešnosti v prihodnosti bo digitalna pismenost in kreativno razmišljanje. Moč medijev, oglaševanje, avdio in vizualne predstavitve imajo vedno večji vpliv na naš vsakdan. Zakaj ga ne bi tudi sami kreirali?

  external Več informacij

 • Umetniška gimnazija: smer gledališče in film

  Umetniška gimnazija, smer gledališče in film, dijaku omogoča, da dosega vsa zahtevana znanja in sposobnosti za opravljanje splošne mature, hkrati pa se posveča svoji lastni ustvarjalnosti ter razvija različne talente, vstopa na gledališke odre, v svet filmske umetnosti ter izoblikuje svojo izrazno tehniko.

  external Več informacij

 • GLAS GFML

  Dijaki GFML vsak četrtek pripravijo radijsko oddajo Glas GFML, ki jo lahko poslušate na Radiu Maxi in Murski val.

  Oddaja vam je na voljo tudi kot podcast. Naročite se nanj v podcast aplikaciji na vaši mobilni napravi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

logo zdrava sola     ambasadorka     sio     jest2020     tvu2020 logo     NAMAPOTI2020     erasmusmovit     slovenscina na dlani     razumevanje filma     gledalisce     skum     opk gfml     Time LOGO     rast2020     erasmuscmepius     nem debata     PODVIG2020     simbioza    munera3    kompetence     zlata palicica     EKSRP PRP LEADER EU SLO bliznjicatakseguci     prlek

Obvestila

 • Ustvarjalni natečaj za srednje šole "Pisma poslancem"

  V priponki je objavljeno povabilo za sodelovanje v ustvarjalnem natečaju za srednje šole z naslovom Pisma poslancem, ki ga organizirata Komisija za preprečevanje korupcije in Zavod Republike Slovenije za šolstvo.  Vabljeni k sodelovanju. 

 • ZBIRANJE PONUDB ZA IZVEDBO MATURANTSKE EKSKURZIJE 2023

 • ZBIRANJE PONUDB ZA IZVEDBO MATURANTSKEGA PLESA 2023

 • Izdajanje e-računov

  Spoštovani starši, skrbniki, dijakinje in dijaki. Obveščamo vas, da smo vzpostavili sistem, ki šoli omogoča izdajanje e-računa. Zaradi lažjega, hitrejšega, enostavnejšega, predvsem pa okolju prijaznejšega prejemanja računov vam ponujamo možnost pošiljanja e-računov: v spletno banko ali na vaš elektronski naslov. V primeru, da bi se odločili za katero od navedenih možnosti, vas naprošamo, da izpolnite priloženo izjavo in jo dijak/dijakinja prinese razredniku ali v računovodstvo šole. Če se ne...

 • Spomladanski izpitni rok - razpored izpitov

  Objavljamo razpored izpitov v času spomladanskega izpitnega roka:  četrtek, 30. 6. 2022 ob 8.00• slovenščina (gimn., umg, pv)• zgodovina (gimn., pv)• likovna umetnost (umg)• nemščina (gimn., pv)• praktično usposabljanje z delom pri delodajalcu (pv)• inštrument (pv)• kemija (gimn)  angleščina (gimn.) petek, 1. 7. 2022 ob 8.00• matematika (gimn., umg, pv)• informatika (gimn.)• slovenščina (3. letnik gimn.)• kemija (umg)Veliko znanja in uspeha.

 • BREZPLAČNA POLETNA ŠOLA

  BREZPLAČNA POLETNA ŠOLA BIOTEHNIŠKE FAKULTETE ZA DIJAKE: OKOLJE NA MOJI DLANI! Dijaki, pridružite se nam na popolnoma brezplačni Poletni šoli Biotehniške fakultete za dijake z naslovno temo Okolje na moji dlani! Prisluhnite zanimivim vsebinam s praktično ponazoritvijo v laboratorijih in naravnem okolju (skozi sprehod po vrtu fakultete in gozdu). Zanimive vsebine bodo predstavljene tudi v obliki praktičnih delavnic. CENA? Poletna šola je brezplačna, vključno z gradivom, zavarovanjem in hrano. KDO?...

 • Javni razpis za pripravniška mesta na področju vzgoje in izobraževanja za leto 2022/23

  Javni razpis za pripravniška mesta na področju vzgoje in izobraževanja za leto 2022/23 Obveščamo vas, da je objavljen javni razpis za pripravniška mesta v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah. Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vabimo naslednje strokovne delavce, da se prijavijo na razpis: -        magister psihologije, -        profesor fizike. V spodnji povezavi lahko dostopate do vseh informacij glede javnega razpisa pripravniških mest in do prijavne dokumentacije. Rok prijave je do 27. 6. 2022. Javni...

Uporaba piškotkov

Kaj so piškotki (cookies)?

Spletišče v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani “piškotek”. Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku in omogočajo analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, npr. ime obiskovane spletne strani, ki jih opravi v spletišču. Vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Vrste piškotkov

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke

A) Sejni piškotki

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila, jezik itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno.

B) Trajni piškotki

Trajni piškotki omogočijo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, velikosti besedila, ipd.). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev velikosti besedila itd.).

Podrobnejši opis namena piškotkov

Nujno potrebni piškotki

To so piškotki, ki so vedno omogočeni in potrebni, da so osnovne funkcionalnosti strani mogoče. Vključujejo piškotke, ki omogočajo, da je vaše brskanje po naši strani nemoteno, tudi če med brskanjem obiščete kakšno drugo spletno mesto. Pomagajo, da vaša prijava in odjava poteka nemoteno in gladko hkrati pa pripomore k večji varnosti in je v skladu s predpisi.

Izvedbeni in funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo izboljšanje funkcionalnosti našega spletnega mesta. Omogočajo, da si spletno mesto zapomni vaše izbrane možnosti. Pomagajo nam izboljšati hitrost delovanja spletnega mesta oz. vašega brskanja po spletu, pomagajo nam si zapomniti spletna mesta, ki jih uporabljate več ter so nam v pomoč pri povezovanju z vašimi socialnimi omrežji. Pomagajo nam ugotoviti npr. katere MIKrovent izdelke oz. izdelke na spletišču bi vam lahko priporočili po ugodnih cenah. Z odjavo od teh piškotkov se bo delovanje brskanja po spletišču lahko upočasnilo, oglasna sporočila ne bodo ustrezna hkrati pa se ne boste mogli učinkovito povezovati z vašimi socialnimi omrežji Facebook, Twitter in drugimi.

Ciljni ali oglaševalski piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije, ki zagotavljajo boljše prilagajanje oglaševanja vašim interesom tako na naših spletiščih, kot na spletiščih izven lmn-moravci.si. Pridobljeni podatki so anonimni, kar pomeni, da niso pridobljeni v kakršnikoli povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki ste jih morda zaupali na našem spletišču. Z odjavo od teh piškotkov, oglasna sporočila za vas ne bodo ustrezna vašim preferencam.

Onemogočenje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Prijava

Prijavite se v vaš račun

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine