Natečaji in razpisi za dijake

vzgojiteljada 2015

Leto je ponovno naokrog in približuje se naše tradicionalno srečanje VZGOJITELJADA, tokrat na vzhodu prelepe Slovenije – v naši Prlekiji. Ni naključje, da se bo zgodila ravno v oktobru, saj je, kot pravijo, Prlekija najlepša in najbolj čarobna prav jeseni. S svojimi prostornimi ravnicami na eni in gričevnatim svetom na drugi strani se v tem letnem času oda v brezmejno mavrico pisanih barv, sončni žarki, ki kukajo skozi še vedno močne krošnje dreves, pa radi zapeljejo v svet skrivnosti, sanj in domišljije.

Tako skrivnostna je tudi naša šola. Na zunaj le ena od mnogih, tista grozna, v katero je treba vsak dan znova, kjer se je potrebno učiti, biti priden in poslušen … Taka pač, kot vsaka druga. A vendar je posebna in svojevrstna, saj se tukaj dogajajo marsikatere neobičajne stvari. Zagotovo ni skrivnost, da imamo na šoli prav posebnega prebivalca – Oskarja, duha ali duhca, s katerim se že vrsto let srečujejo naši dijaki, sploh v času okrog noči duhov, ko je skrajno nemiren.
In ker boste jeseni naši gostje, ga boste spoznali tudi vi in nam pomagali razvozlati njegovo preteklost – skupaj bomo tako odkrivali skrivnosti magične jeseni na GFML. Morda pa uganete, kdo je pravzaprav skrivnostni duh.

VZGOJITELJADA 2015 bo v četrtek, 22. oktobra 2015.
Druženje dijakov programa predšolska vzgoja in njihovih učiteljev spremljevalcev bo potekalo na temo »PISANA JESEN V PRLEKIJI«.

PROGRAM:
8.30–8.45 – prihod udeležencev na parkirišče za Športno dvorano Ljutomer (ŠIC)
9.00–9.30 – uvodna prireditev v Športni dvorani Ljutomer (ŠIC)
9. 45–12. 45 – delavnice
13.00–14.00 – kosilo v jedilnici GFML
14.15–14.45 – zaključna prireditev v Športni dvorani Ljutomer (ŠIC)