fbpx

Natečaji in razpisi za dijake

Tema letošnjega tekmovanja " Consumer Classroom" je »Najboljši šolski izlet«. Projekt s katerim tekmujete je video. Posnemite 10 do 15 minutni video o pripravah na šolski izlet. Video je potrebno oddati do 8. junija 2018 do polnoči (srednjeevropski čas). Za izlet v tujino bodo učenci morali narediti finančni načrt in video za učence in učitelje o tem, kako pripraviti poceni in okolju prijazen izlet v tujino. Video naj bi bil v HD 720p (1280 x 720) formatu. Export format pa .mp4. Učenci/dijaki pa se bodo morali sami odločiti, kam bodo šli na izlet, ki mora biti cenovno ugoden in prijazen do okolja. Deset projektov bo prejelo nagrade v obliki šolske opreme. Prva nagrada znaša 6000 evrov, druga 4000 evrov in tretja 2000 evrov. Vse tri nagrade bodo razdelili med dve šoli. Projekti od tretjega do desetega mesta bodo prejeli nagrade v vrednosti do 1000 evrov.
Za udeležbo v tekmovanju se morate povezati vsaj še z eno šolo iz EU. Partnersko šolo lahko poiščete na strani Consumer Classroom : https://www.consumerclassroom.eu/forums/inter-school-competition-2018-ultimate-school-trip
Video je lahko v kateremkoli uradnem jeziku EU. V tekmovanje se vključite tako, da izpolnete prijavnico. Za več informacij pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vabljeni, da se tekmovanja udeležite. V prionki več informacij v angleškem jeziku.

Priloge:
Download this file (infographic.jpeg)infographic.jpeg[ ]398 kB