Natečaji in razpisi za dijake

Spoštovani!

terensko delo v najrazličnejših oblikah predstavlja za srednješolke in srednješolce zanimiv in obenem zahteven izziv. Verjamemo, da jih na vaši šoli na takšne oblike dela dobro pripravite, obenem pa si predstavljamo, da je seminar, ki ga ponujamo, lahko odlično dopolnilo vašega dela.

Seminar: Priprave na mladinsko terensko delo

je namenjen srednješolkam in srednješolcem za potrebe priprave in uvajanja v terensko mladinsko delo (npr. prostovoljstvo, mladinsko delo, dijaške izmenjave in podobno).

Seminar bo vodil doc. dr. Andrej Naterer, antropolog s Filozofske fakultete Univerze v Mariboru.

Andrej Naterer se ukvarja raziskovalno s terenskim delom, obenem pa ima izjemno bogate izkušnje, saj je 18 poletij delal prostovoljno s cestnimi otroki v Ukrajini, Indiji in Afriki, obenem je vodil skupine študentov na terensko delo v Afriko in na Kitajsko. Je tudi avtor knjig, člankov in filma na temo cestni otroci in dobitnik številnih priznanj na področju organizacije in izvedbe mladinskih delavnic in taborov ter Miklošičeve nagrade za znanstveno raziskovalno delo.

Ob vsem tem se radi pohvalimo tudi s tem, da je Andrej Naterer izvrsten predavatelj!

Seminar obsega 4 ure in bo izveden 20.4. ob 16h na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru. Cena za udeležbo znaša 60 €.

Seveda ste vabljeni tudi vsi mentorji, da se seminarja udeležite skupaj s svojimi srednješolkami in srednješolci. Prosim vas, da informacijo o seminarju prepošljete vašim srednješolkam in srednješolcem.

Prijave pošljite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Center za vseživljenjsko izobraževanje
Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru

Vsi zainteresirani boste prejeli navodila za prijavo!

Lepe pozdrave. Tanja Grosman