Obvestila za dijake

Fakulteti za industrijski inženiring Novo mesto vas vabi na informativni dan za študij strojništva na daljavo, ki bo 19. junija 2015 ob 17.00 uri v prostorih RIS DVOREC RAKIČAN.

Študij na daljavo je akreditirana oblika študija, ki jo fakulteta izvaja na nivoju celotne Slovenije in predstavlja sodobno obliko študija z močno pedagoško in tehnično podporo (e-učilnica: gradivo, posneta predavanja, izpiti na daljavo). Zagotavlja visoko dostopnost študija posameznikom, ki se iz različnih razlogov ne morejo redno udeleževati študijskih obveznosti. Fleksibilnost študija na daljavo je izražena predvsem v prilagojenosti posameznikom, ki si lahko povsem samostojno in v odvisnosti od svojih zaposlitvenih ali družinskih obveznosti razporejajo čas namenjen študiju. 

S pridobljenim strokovnim naslovom »diplomirani inženir strojništva« si diplomanti fakultete zagotovijo perspektivo na področju zaposlovanja in nadaljnjega razvoja. Med najbolj deficitarnimi in iskanimi poklici so tudi v letu 2015 strojniki.

V priponki sta priložena vabilo in zloženka, kjer najdete več informacij glede informativnega dne in samega študija.