Obvestila za dijake

Vabimo vas, da se s svojimi izdelki prijavite na natečaj za Razstavo sodobnih inovativnih izdelkov na temeljih dediščine v Sloveniji, ki ga je objavila Mestna občina Slovenj Gradec.
Namenjen je ustvarjalcem, ki se prepoznajo v razpisani temi in ki želijo svoje izdelke predstaviti širši publiki.

Ob 20. obletnici prirejanja rokodelskih razstav v Slovenj Gradcu želi Mestna občina Slovenj Gradec spodbuditi ustvarjalce v Sloveniji k izdelavi sodobnih in inovativnih izdelkov, ki se naslanjajo na slovensko kulturno dediščino in črpajo ideje, vzorce, oblike, ipd. iz bogate zakladnice naše dediščine.Strokovna priprava razstave in načrtovana promocija zagotavljata dogodku široko vidnost na področju celotne Slovenije. Ob razstavi bo izšel tudi spremljevalni katalog, ki bo dokumentiral izbrane izdelke.
Razstava sodobnih inovativnih izdelkov na temeljih dediščine v Sloveniji je del spremljevalnih aktivnosti ob 20. bienalni razstavi domačih in umetnostnih obrti, obe razstavi pa bosta na ogled od 17. septembra do 11. oktobra 2015 v prostorih Koroške galerije likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu.
Celotno besedilo natečaja in prijavni obrazec sta objavljena na spletni strani: http://www.slovenjgradec.si/natecaji.html.
Trajanje natečaja: do 31. avgusta 2015.
Dodatne informacije: Podjetniški center Slovenj Gradec, Ronkova 4, Slovenj Gradec, tel.: 02/ 88 42 927, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
.