fbpx

Obvestila za dijake

V mesecu februarju se za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce odvijajo informativni dnevi. V klubu že zadnjih nekaj let peljemo dijake v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov v okviru projekta Infobus. Študenti, ki so prisotni na avtobusu bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, kar zadeva študija in kaj bo za njih pomembno, ko bodo v oktobru postali študenti.

Avtobus odpelje v petek, 15.2.2019, ob 6.30. uri iz avtobusne postaje MS; odhod iz Lj pa bo med 18. in 19. uro iz glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Cena prevoza za člane Kluba Prekmurskih študentov v obe smeri znaša 10 €, v eno smer pa 8 €. Za nečlane pa je cena povratne vozovnice 15 evrov, za enosmerno je potrebno odšteti 13 evrov. Da pa prihraniš nekaj denarja, pa s seboj prinesi potrdilo o vpisu in izpolni pristopno izjavo ter postani člani Kluba Prekmurskih študentov in koristi ostale ugodnosti, ki ti jih ponujamo.

Prijavite se lahko na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa se poravna tudi znesek. Prijavljeni si naj račun shranijo, kajti služi kot potrdilo za uspešno prijavo. Nekaj dni pred odhodom, pa bodo prijavljeni dobili e-pošto z vsemi pomembnejšimi podatki.

Preostali del stroškov prevoza in vodenja krije klub.

Za vsa dodatna vprašanja lahko pokličete vodjo projekta Izo Rengeo na telefonsko številko 041-835-235 ali pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Rok za prijavo je do 13.2.2019 oz., dokler so na razpolago mesta na avtobusu.

Prilagamo še 5 odličnih razlogov, zakaj se prav z nami odpraviti na informativni dan:

  1. Dobra družba 😉
  2. Usmerjenje po Ljubljani 🗺
  3. Informacije iz prve roke 🤛🏽
  4. Ugodna cena 💸
  5. Prevoz do fakultete 🚌

    Ustvarjen je pa tudi dogodek na Facebooku, prilagam tudi link.
    https://www.facebook.com/events/1893546514089780/