fbpx

Novice

Pred nami so težko pričakovani rezultati poklicne mature 2016 – spomladanski rok. Tudi 15. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat. K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo  39 kandidatk in 8 kandidatov in vsi so bili uspešni (100 %). Tri maturantke so dosegle prag 22 (od 23) točk, dve od njih pa sta dosegli vse možne točke, torej 23.

Zlati maturantki s 23 točkami sta:
Valentina Janžekovič,  Središče Ob Dravi
Melissa Šeruga, Radenci

Zlata maturantka z 22 točkami je:
Melisa Benkovič, Radenci

Tudi odrasle kandidatke in kandidati poklicnega tečaja Predšolska vzgoja so dosegli odličen rezultat. K maturi je pristopilo 15 kandidatk in kandidatov. Rezultat je izjemen (100%). Izjemen je tudi zato, ker so ga dosegli ob delu, družini, otrocih, ....

Izpostaviti moramo še dejstvo, da imamo tudi pri njih eno zlato maturantko, ki bo prav tako prejela maturitetno spričevalo s pohvalo. Kandidatka je dosegla 20 točk od 20 možnih, kar je v primerih, ko je prvi predmet poklicne mature ocenjen z lestvico od 1 do 5.

Zlata maturantka z 20 točkami je:
Mojca Pajek, Središče ob Dravi

Spričavala bodo podeljena 11. julija 2016 na svečani podelitvi maturitetnih spričeval, udeleženci izobraževanja odraslih pa so maturitetna spričavala že prejeli, fotografije podelitve si lahko ogledate v našem multimedijskem centru.

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine