fbpx

Novice

Spet je pomlad in tudi tokrat smo z dijaki programa predšolska vzgoja pripravili predstavo Pisani tobogan. Pisani zato, ker je ta prireditev pisani kolaž različnih plesnih in glasbenih točk, zaigra se tudi igrica. Tobogan pa zato, ker je vsak spust po njem drugačen in tudi ta prireditev je vsako leto drugačna. Vsako leto se dijaki predstavijo s točkami, ki jih pripravljajo pri pouku in tako pokažejo, kaj so se naučili.
Predstava je namenjena predšolskim otrokom, zato jo zaigramo po različnih krajih, da si nas ogleda čim več otrok iz vrtcev, v katerih naši dijaki opravljajo praktično usposabljanje. Tokrat smo nastopili že v Domu kulture Ljutomer, kamor smo povabili otroke iz okoliških vrtcev, nastopili bomo še v vrtcu Moravske Toplice, kjer se bodo zbrali otroci iz enot Vrtcev občine Moravske Toplice, v Vrtcu Radenci, kamor bodo prišli tudi otroci iz Vrtca Plavček Tišina, in nato še v Vrtcu Manka Golarja v Gornji Radgoni.
Veseli smo, da lahko otroke in tudi njihove vzgojitelje razveselimo in jim zaigramo predstavo, hkrati pa se jim tako zahvalimo tudi za vso pomoč in podporo pri izvedbi praktičnega usposabljanja z delom.

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine