fbpx

Novice

Spoštovani dijaki in starši.
V skladu z navodili MIZŠ bo od ponedeljka naprej šola zaprta. Vseeno sodobne tehnologije omogočajo, da bo del pouka potekal na daljavo. Seveda ta pouk ne more nadomestiti običajnega. Zato vas naprošamo, da si vse pripomočke za pouk (zvezke, učbenike, delovne zvezke, …) vzamete danes domov. Šola bo odprta do 18.00. Vsa preverjanja in ocenjevanja znanja so od ponedeljka naprej zamrznjena, razen v primeru, da boste dobili s strani učitelja navodilo, da bo potekal test preko spleta, seveda v skladu z vpisanim planom preverjanja znanja. Ko se bo situacija normalizirala, bomo naredili nov plan ocenjevanja.
Pouk na daljavo bo potekal v naslednjih 14-dneh po ustaljenem urniku. Učitelji vas bodo obveščali o vaših nalogah, obveznostih preko ustaljenih komunikacijskih kanalov (internet). Zato je vaša obveznost, da spremljate vsakodnevna obvestila in opravljate učne obveznosti v skladu z navodili. Spletne možnosti komunikacije so različne: eAsistent, Moodle, Google – spletna učilnica, Vox konferenca, Google Hangouts, Office 365, … Zaradi povečane uporabe teh orodij se bodo najverjetneje pojavile težave. Tega se zavedamo in si posledično ne delajte skrbi, če ne bo vse potekalo v skladu s pričakovanji. 
Vsa tekmovanja, prireditve, ekskurzije (obvezne in izbirne), delovna praksa so odpovedane. Glede izbirnih ekskurzij se že dogovarjamo o novih terminih izvedbe na kasnejši datum.
Prosimo, da spremljate informacije v povezavi z izvajanjem pouka. Na naši spletni strani jih bomo posodabljali oz. vas bomo sproti obveščali preko eAsistenta.
Upoštevajmo dejstvo, da je zdravje na prvem mestu.

Želimo vam vse dobro.

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine