fbpx

Novice

Na OŠ Črenšovci se je pod okriljem Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS), Regionalnega centra Murska Sobota, odvilo srečanje mladih raziskovalcev Pomurja. Dogodka se je udeležilo tudi 47 dijakov GFML, ki so zagovarjali 29 raziskovalnih nalog s 15 različnih področij.

Naši raziskovalci so se odrezali odlično, saj so si prislužili 15 zlatih, 10 srebrnih in 4 bronasta priznanja, kar 19 nalog pa se je uvrstilo v prvi krog državnega tekmovanja, ki bo potekalo na začetku meseca maja. V prilogi, ki  jo najdete pod prispevkom, lahko preverite, kako pester spekter tem z GFML je bil predstavljen na srečanju mladih pomurskih raziskovalcev.
Raziskovalne naloge, v katere so dijaki in mentorji vložili ogromno svojega časa, so dijakom ob priznanjih prinesle tudi veliko novih znanj in izkušenj, vseživljenjskega znanja, ki ga bodo zagotovo še potrebovali. Vsega tega ne bi bilo brez požrtvovalnih učiteljev mentorjev in mentorjev iz zunanjih inštitucij, ki so marsikateri nalogi dodali dodano vrednost.

Vsem iskrene čestitke za dosežena priznanja!

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine