fbpx

Novice

Športna zveza Ljutomer je podelila priznanja športnikom za njihove uspehe v preteklem letu. Med dobitniki so tudi številni naši sedanji ali bivši dijaki. Priznanja so prejeli dijaki Inja Lebar, Bria Farkaš, Sarah Friškič, Sara Kovač, Tina Vidonja, Klara Vinčec, Urška Žižek in Anej Kavaš, ki so pod mentorstvom Svetlane Krstić dosegli 2. mesto na državnem srednješolskem tekmovanju plesnih skupin, in Veronika Heric, ki je na državnem srednješolskem tekmovanju v teku na 100 m dosegla 3. mesto. Bivša dijakinja Veronika Mikl je kot članica državne odbojkarske reprezentance prejela posebno priznanje Športne zveze Ljutomer.
Najvišje priznanje Športne zveze Ljutomer pa je prejela Brina Stajnko, ki je bila razglašena za športnico leta 2018. Komisijo je prepričala s številnimi uspehi v streljanju z zračno in malokalibrsko puško. Za največji uspeh si šteje, da je bila članica ekipe mladink SD Mesto Ljutomer, ki je z njeno pomočjo v letu 2018 postavila državni rekord z malokalibrsko puško trostav 3 x 40 strelov. V sezoni 2017/18 se je Stajnkova udeležila vseh tekomovanj v državni in regijski ligi, državnih in regijskih tekmovanj in tudi dveh večjih mednarodnih turnirjev v Trzinu in Rušah.
Vsi prejemniki priznanj so dokazali, da lahko z vztrajnostjo in s pridnostjo uspešno usklajujejo šolske obveznosti z obšolskimi.

Čestitke vsem prejemnikom priznanj!

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine