fbpx

Novice

Na letošnjem državnem tekmovanju iz nemščine, ki je februarja potekalo na Gimnaziji Bežigrad v Ljubljani, so ljutomerski dijaki dosegli odlične rezultate. Blaž Zadravec, dijak 3. letnika, programa predšolska vzgoja, je v svoji kategoriji postal državni prvak. Blaža odlikuje izreden občutek za nemščino, je dijak, ki je vedno pripravljen pomagati sošolcem in zelo rad sodeluje v projektih, povezanih z nemščino. Sam pravi, da je nemščina živ jezik, saj ga veliko uporablja za komunikacijo s sorodniki in prijatelji, prav tako se spogleduje z idejo, da bi v prihodnosti študiral tuje jezike. Njegova učiteljica in mentorica je Martina Vogrinec.

Tudi ostali tekmovalci so se odrezali dobro. Vanessa Vočanec, Sara Zemljič in Luka Puklavec (mentorica Gita Fras) so dosegli 4. mesto v  svojih kategorijah in srebrno priznanje.

Prav tako so srebrna priznanja dobili naslednji dijaki: Nina Klement, Sara Perša, Jurij Šumak, Primož Škafar in Zala Sredenšek, dijaki 2. letnika, in dijaka 3. letnika Luka Lukač in Tjaša Zadravec.

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine