fbpx

Novice

"Prihodnost ni zapisana v zvezdah, vpiši se na GFML in postani to, kar si želiš," je slogan, s katerim smo zaznamovali letošnji informativni dan. Marko Rengeo v vlogi mladega nadobudnega znanstvenika ni verjel temu in si je s pomočjo časovnega stroja prizadeval skočiti v prihodnost. Urška Žižek in Anja Pušenjak sta ga vztrajno prepričevali, da edina prava pot v prihodnost vodi skozi vrata naše gimnazije. Pri tem sta si pomagali z videoutrinki dogajanja na šoli, Marka in vse obiskovalce pa so poskušali prepričati tudi ravnatelj, njegov pomočnik in svetovalna delavka.
Umetniško gimnazijo so predstavili dijaki 1. d z odrsko uprizoritvijo recitala.
K svetli prihodnosti gotovo pripomore poznavanje tujih jezikov. Nabor tistih, ki se jih lahko učimo na naši šoli, so predstavili dijaki na multikulturnem avtobusu. S svojo glasbeno ustvarjalnostjo so nas navdušile dijakinje predšolske vzgoje in šolski bend s Katarino Šebök na čelu. Kljub vsem prepričljivim nastopom je Marko vztrajal pri svojem načrtu s časovnim strojem in na koncu prireditve mu je le uspelo. Da je celotna prireditev uspela, so poskrbeli dijaki tehnične ekipe, ki so poskrbeli za zvok, luč in kamero.
Po zanimivi predstavitvi so se obiskovalci pod vodstvom učiteljev odpravili po šoli in si čisto od blizu ogledali dogajanje v učilnicah. Zanimive delavnice so pritegnile njihovo pozornost, učitelji pa so poskrbeli, da so se razblinili še zadnji dvomi.

 

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine