fbpx

Novice

Odrske deske, soj žarometov, prelestna scena, žametni glasovi in slogan "We serve"  so povezali dijake GFML, člane Leo kluba in osnovnošolce, ki so izvedli prireditev z dobrodelno noto.

Predstava se je odvila v ŠIC-u v sklopu dogodka Znanje za mlade, ki ga naša šola že tradicionalno prireja za zainteresirane osnovnošolce. Dogajanje sta povezovala dijaka iz 3. a Polonca Ducman in Luka Dresler. Nastopajoči dijaki in osnovnošolci OŠ Janka Ribiča Cezanjevci in OŠ Ivana Cankarja Ljutomer so poslušalce popeljali na bogato popotovanje preko različnih zvrsti umetnosti; nastopilo je kar dvanajst skupin ali posameznikov. Med nastopom smo lahko prisluhnili melodijam skupin The Soundwaves, Crescendo, The Aeroplane, Vikis melodies, šolskega pevskega zbora in posameznim izvajalcem Melani Tavčar in Evi Pintarič, plesalkam plesne šole Urška (Brini Godec, Nuši Jud, Tari Ficko, Ani Maučec, Lani Tivadar in Glorii Makovec), recitalu učenke Asje Čonč, Juliji Šebjanič, Luki Sobočan, Niku Mladenoviču, Saši Raj, Primožu Zavcu, Domnu Rotarju, Alenu Gazdagu, Vesni Trajbar, Vanessi Vočanec in Luciji Smolko ter si ogledali performans gledališke šole GFML na temo brezupno osvajanje nasprotnega spola. Celotno dogajanje je bilo moč spremljati tudi v živo preko šolske spletne strani.

Dijaki in učenci so pokazali in dokazali svoje talente, na prireditvi pa smo pomagali Leo klubu zbrati 900 € prostovoljnih prispevkov. Denar bo namenjen sofinanciranju maturantske ekskurzije dijakom iz socialno-ekonomsko šibkejših družin.

Vsem, ki ste prispevali, se iskreno zahvaljujemo!

foto gfm media

Zadnje novice

VEČ NOVIC PRIDRŽITE "SHIFT" ZA VSE PRIKAŽI VSE

Aktualne video vsebine

Nove fotografije

Avdio vsebine